Vitamin untuk anak sihat dan cerdas

Hi semua.. Apa kabar anak-anak kita niari? Cuaca sekarang ni macam-macam penyakit datang.. Harap semua anak-anak kita baik2 saja.

Cerita pasal kesihatan kanak-kanak ni..semua mama-mama pun risau kalau anak-anak kecil dorang sakit. Saya mau share tentang vitamin untuk anak iaitu set kesihatan kanak-kanak untuk kuatkan sistem imun badan bagi mengelakkan jangkitan penyakit dan membantu tumbuhbesaran yang sihat.

Set kesihatan kanak-kanak ini terdiri daripada Mealshake, OmegaGuard, Chewable Vita-C Plus dan Vitalea for kids.

Set Kesihatan kanak-kanak
Set Kesihatan kanak-kanak

Apa Istimewa Set kesihatan Kanak-kanak ni?

Mealshake

  • Kurangkan Ekzema
  • Untuk Tumbesaran
  • Untuk Perkembangan Minda
  • Untuk Tingkatkan Selera Makan anak
  • Untuk Anak yang dah berhenti susu ibu
  • Untuk Anak kekal aktif Sebagai perlindungan jangkitan penyakit kepada anak-anak
  • Meningkatkan berat badan anak
  • Membantu anak fokus
  • Membantu kurangkan kekerapan asthma
  • Mengatasi masalah sembelit pada anak
  • Supplement yang sesuai untuk anak yang menghadapi masalah diabetes tahap 1
  • Membantu menurunkan berat badan anak yang obesiti
  • Ambil semasa sarapan untuk meningkatkan kecergasan seawal pagi
  • Supplement yang sangat mudah disediakan, boleh dicampurkan ke dalam bijirin atau susu

OmegaGuard

  • Membantu dalam perkembangan otak kanak-kanak, kajian menunjukkan kanak-kanak yg mula mengambil omega 3 lebih awal ternyata otaknya lebih cergas.
  • Membantu merawat penyakit eczema dari dalam, kebiasaannya kita amalkan alternatif untuk sapu ubat/krim dari luar sahaja tapi tak lama kemudian akan muncul semula, dengan pengambilan omega 3 dapat elakkan masalah eczema untuk timbul semula.
  • Bantu tingkatkan sistem imunisasi kanak2 dan dapat merawat demam selsema dan batuk kerana Omega 3 ini bersifat panas jadi bila dimakan automatik memberi kesan panas dalam badan.
  • Omega 3 ini mempunyai sifat anti radang dan anti inflamasi jadi ianya amat berkesan untuk mengurangkan serangan asma pada kanak-kanak dan mengurangkan penggunaan inhaler.

Vitamin C Chewable

  • Memelihara kandungan antioksidan semulajadi dalam tubuh. Antioksidan sangat penting dalam melindungi sel kulit daripada rosak dan sangat membantu melambatkan penuaan
  • Chewable vitamin c shaklee membantu menguatkan tulang, gigi dan juga gusi yang sihat.
  • Meningkatkan system imun tubuh badan.
  • Tidak mempunyai sebarang pewarna, perasa, pemanis ataupun pengawet tambahan. Rasa lemon yang semulajadi masam masam manis, membuatkan kanak kanak sangat sukakannya.
  • 1 biji chewable vitamin c bersamaan dengan 1 1/2 biji oren, iaitu 100mg dalam 1 tablet.

Vitalea for Kids

  • Menyediakan 19 vitamin dan mineral yang sangat diperlukan untuk tumbesaran
  • Membekalkan kalsium untuk tulang, otak dan gigi
  • Meningkatkan tahap daya tahan melawan penyakit
  • Lengkap dengan vitamin B untuk fungsi tubuh yang betul
  • Menyediakan 150% nilai harian Vitamin D untuk menyerap kalsium dengan berkesan
  • Mengandungi 100% nilai harian Vitamin C yang diperlukan
  • Multivitamin yang kaya dengan antioksidan untuk kulit yang cantik
  • Sesuai untuk kanak-kanak 4 tahun ke atas
  • Rasa yang sedap dan memang digemari kank-kanak

Bestkan set kesihatan kanak-kanak ni..vitamin lengkap untuk anak-anak kita.

Jika anda seorang mama yang mementingkan kesihatan anak-anak, bolehlah cuba set kesihatan kanak-kanak Shaklee ini. Pasti anda puas hati..yang penting, kenalah konsisten bagi dorang lah..kalau baru makan 1 minggu trus mau nampak kesanĀ  suda..tidak payah la.. sebab ini vitamin..bukannya ubat..hehe..kita ikhtiarkan kesihatan anak-anak..selebihnya dari Tuhan..

Saya Pengedar Sah Shaklee. Hubungi saya sekiranya berminat set ini. Konsultasi PERCUMA bagi pelanggan istimewa kami.

Jessie Fufu – 0138568620

#KamiSIDhebat

 

(Visited 859 times, 1 visits today)

5 Replies to “Vitamin untuk anak sihat dan cerdas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge