Set Mighty 3 Gems Shaklee

Saya mau share dulu ni produk HOT masa ramadhan ni iaitu Set Mighty 3 Gems Shaklee.. Kenapa ramai yang ambik ni masa puasa? Sebabnya set ini berfungsi seperti berikut yang membantu untuk lebih bertenaga walaupun ketika anda berpuasa.

set mighty 3 gems shaklee
set mighty 3 gems shaklee
Energizing SoyProtein – sumber protein tinggi yang akan membuatkan anda rasa kenyang yang lebih tahan lama.

Meal Shakes – sumber multivitamin yang terbaik. Bila kita berpuasa, badan kita sebenarnya melalui proses detoksifikasi. Sementara detoksifikasi itu berlaku, Meal Shakes dapat memastikan badan kita mendapat bekalan nutrien baru yang mencukupi.

Performance Drinks – minuman seperti isotonik tetapi tanpa gas. Ianya bagus dalam mengelakkan dehidrasi kulit sebab ia mengurangkan kehilangan bendalir dan menyokong tahap hidrasi lebih baik berbanding air. Ia akan seimbangkan proses kehilangan air dalam badan, dan justeru badan kekal rasa segar. Dengan itu, anda tidak akan rasa mudah dahaga. Digalakkan juga diambil masa berbuka supaya cepat menyegarkan badan dari keletihan.

Patutla hari tu time ikut bengkel nutrisi Shaklee ada dorg bancuh ni ESP + PD.. Saya minum segelas saja terus segar sampai petang.. Selalu kalau attend bengkel ka seminar kompom tu mata pandai layu suda especially time petang2 lepas lunch..tapi time tu mcm bertenaga pula saya rasa.. Langsung tiada rasa mengantuk.. Tu belum lagi ada campur mealshake.. Kalau campur mealshake kali lagi la power tu..

Banyak juga testimoni orang yang puasa ambik ni set M3G semua pun cakap badan dorang cergas macam tidak berpuasa pula..

Ada yang mau try? Whatsapp saja 0138568620

(Visited 51 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge