Penjual Shaklee Penipu!!

Haritu ada customer cakap lepas ambik vitamin Shaklee trus badan dia rasa lemas2, sakit kepala dan selalu mengantuk.. Then dia cakap dia tidak ngam makan vitamin Shaklee..Penjual Shaklee ni penipu..

Actually.. Bukan dia tidak  ngam cuma dia mengalami Healing Crisis..

Apa pula tu Healing Crisis?

  • Ia merupakan satu proses berterusan dalam badan yang mengambil masa untuk membersih dan membina semula sel-sel badan yang telah rosak akibat radikal bebas. Sebahagian dari proses ini akan mula untuk menyingkirkan toksin yang telah sekian lama terkumpul didalam badan sepanjang hidup.
  • Semasa proses penyingkiran toksin, badan anda akan mengalami tanda atau sintom yang membuatkan rasa tidak selesa, dan ia dipanggil sebagai krisis penyembuhan. Dalam perubatan China, penyembuhan terbaik sentiasa didahului dengan krisis penyembuhan.

Mengapakah krisis penyembuhan selalu terjadi selepas mengambil makanan tambahan?

  • Menurut Professor Yoshio Niwa, seorang pakar dalam nutrisi molekul, apabila kita menambahkan pengambilan nutrien, nutrien itu akan bertindak balas dengan oksigen didalam badan. Dan tindak balas ini akan merangsang organ badan bagi menjalankan proses pembersihan, penyingkiran, menggantikan tisu yang lama dengan tisu yang baru dan lain-lain lagi dengan berkesan.
  • Sebagai contoh, anda akan mengalami ruam pada kulit, lebih banyak pergerakan usus, dan ini merupakan satu tanda bahawa badan sedang menjalani proses menyahtoksin. Bayangkanlah sekiranya badan anda seperti besi paip yang berkarat, dan bila anda meletakkan serbuk anti karat atau pencuci paip, banyak karat yang terhakis akan keluar daripada dinding paip tersebut, dan itu akan menyebabkan anda berasa lebih teruk serta banyak kotoran-kotoran yang terdapat di sekeliling paip itu. Tetapi selepas karat itu disingkirkan, paip tersebut akan menjadi lebih baik dan kembali bersih seperti baru.

So.. Janganla risau kalau kamu tiba2 ada healing crisis.. Biasanya dalam 2-3 hari ok la tu.. Kadang2 ada juga sampai 1 minggu.. Bergantung kepada tahap kesihatan individu..

  • Kalau ada yang mengalami healing crisis ni.. Try la buat ni
    teruskan consume vitamin yang kamu ambil tu.. Mungkin boleh kurangkan dos dulu sehingga healing crisis tu hilang.
  • minum banyak2 air untuk flush out toxin dalam badan
  • rehat yang mencukupi

Psssttt.. Saya pun ada healing crisis lepas ambik vivix tuari.. Rasa mengantuk gila2 walaupun suda cukup tidur.. Rupanya banyak toxin dalam badan.. After 1 week gitu, trus rasa lebih bertenaga dan badan rasa ringan..

Boleh refer gambar ni untuk cek simptom2 healing crisis and apa penyebab dia..

Healing crisis
Healing crisis

Anything mau tanya pasal Shaklee pm saja
0138568620

(Visited 1,051 times, 1 visits today)

One Reply to “Penjual Shaklee Penipu!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge