Pengedar Shaklee Kolombong, Karamunsing dan Kota Belud

Hai semua..

Saya Jessie Fufu, mummy c Cherish, Yaya dan baby Gwynne. Saya adalah fulltime working mom, Part-time student di UMS dan fulltime bisnes Shaklee di kedai alam maya saya felicitousmom.com . Kalau mau tau lebih lanjut tentang saya, bagaimana saya boleh terjebak dan jatuh cinta dengan shaklee boleh baca semua kisah tu dalam ABOUT ME.

Pengedar Shaklee Kolombong, Karamunsing dan Kota Belud
Pengedar Shaklee Kolombong, Karamunsing dan Kota Belud

Saya start join shaklee sejak April 2013. Join ahli sebab mau dapat harga murah saja.. Then lepas tu makin jatuh cinta dan sekarang menjadi pengedar shaklee yang aktif terutamanya di kawasan Kolombong, Karamunsing dan Kota Belud. Kenapa saya memilih tiga tempat ni? Sebabnya saya tinggal di Kolombong, berkerja di Karamunsing dan berasal dari Kota Belud. 

Sekiranya kamu tercari-cari produk Shaklee seperti set ibu menyusu, ibu hamil, ibu berpantang, set kanak-kanak, set darah tinggi, set kencing manis, set gout dan banyak lagi, dan tidak ada masa mau p branch Shaklee di Kolombong, atau kamu tidak tau mana mau cari tu branch Shaklee, boleh saja kamu contact saya.

Saya juga boleh membuat penghantaran secara PERCUMA (FREE COD) bagi kawasan-kawasan sekitar Kota Kinabalu seperti Imago, Centre Point, Suria Sabah, Inanam, UMS dan Menggatal. Saya juga boleh COD pada hujung minggu sahaja di Kota Belud sebab every weekend memang saya selalu balik kampung di KB.

Bagi yang berada di luar kawasan yang saya sebutkan di atas, jangan risau sebab anda juga boleh berurusan dengan saya secara online. Saya akan memproseskan order atau tempahan setelah anda bank in pembayaran bersama dengan postage tetap RM20 (shipping from KL, so postage adalah fixed at RM20) melalui shaklee2u.com.my dan pihak shaklee akan menguruskan semuanya dari packaging sampailah shipping. Saya suka menggunakan shaklee2u.com.my sebab ada insurans dari pihak shaklee. So, sekiranya berlaku keadaan yang tidak diingini seperti barangan tidak sampai atau barangan rosak, pihak shaklee akan menggantikannya semula. Make sure alamat yang diberikan adalah tepat ya. Kalau alamat salah, jangan salahkan saya atau Shaklee pula..hehehe

Sekiranya anda bertegas untuk menggunakan poslaju dimana postage mengikut jarak destinasi dan berat barangan, juga tiada masalah. Saya akan menguruskan pengeposan ke alamat anda tanpa mengenakan sebarang caj tambahan (caj minyak kereta ke pejabat pos). Tapi, saya tidak akan bertanggungjawab sekiranya terdapat masalah semasa penghantaran (masalah yang disebabkan oleh poslaju), lambat sampai dan sebagainya.

Bagi kamu yang prefer untuk menggunakan perkhidmatan bas ekspress seperti penghantaran ke Tawau, Sandakan, Ranau, Keningau dan Tenom, saya juga boleh uruskan penghantaran tanpa kenakan caj minyak walaupun saya terpaksa drive jauh ke stesen bas…sebab saya mengutamakan perkhidmatan yang TERBAIK bagi semua customer saya.

Selain menjadi Pengedar Shaklee, saya juga akan memberikan konsultasi secara PERCUMA mengenai cara pengambilan vitamin Shaklee, cadangan produk shaklee yang bersesuaian dengan anda, tips-tips penyusuan susu ibu terutamanya bagi mereka yang bekerja, tips-tips memperbanyakkan susu ibu dan sebagainya.

So, sekiranya anda ingin mendapatkan maklumat lanjut mengenai vitamin Shaklee atau berminat untuk menjadi ahli Shaklee, jangan segan-segan hubungi saya di 0138568620 atau Facebook saya Jessie Fufu

“Giving your FAMILY the HEALTH they DESERVE”

(Visited 230 times, 1 visits today)

3 Replies to “Pengedar Shaklee Kolombong, Karamunsing dan Kota Belud

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge