Ejen Shaklee Sabah: Ready Stock

Hai all..

Salam perkenalan dan terima kasih sebab sudi melawat blog saya.

Sekiranya anda tercari-cari ejen shaklee Sabah yang ada ready stock dan masih aktif, tahniah kerana anda jumpa nama saya.


Mungkin kamu boleh baca ABOUT ME untuk ketahui siapa saya dengan lebih lanjut. Secara ringkasnya, saya merupakan ejen shaklee yang masih aktif di kawasan Kota Kinabalu, Inanam, Menggatal, UMS, Sepanggar, Tuaran dan Kota Belud.

Saya menawarkan perkhidmatan FREE COD bagi kawasan sekitar Kota Kinabalu (Isnin-Sabtu) dan Kota Belud (Ahad sahaja). Bagi luar kawasan tersebut, caj minyak akan dikenakan (RM2-5) bergantung dengan jarak tempat penghantaran.

Untuk kawasan lain selain dari kawasan yang disebutkan di atas, penghantaran akan dilakukan melalui bas, poslaju, G-dex atau Citylink dan caj bergantung dengan harga postage yang dikenakan oleh courier service berkenaan.

Kenapa anda perlu beli dari saya?

Saya akan memberikan konsultansi pengambilan vitamin yang bersesuaian dengan keperluan kesihatan dan bajet anda. Setiap pelanggan adalah berharga bagi kami. So, saya akan pastikan anda benar2 mendapat manfaat daripada vitamin Shaklee yang anda beli. Selain itu, tips pemakanan sihat dan cara pengambilan vitamin dengan betul juga akan diberikan khas untuk customer saya.

ejen shaklee sabah
Group saya juga mengalu-alukan sesiapa yang ingin menjana pendapatan sampingan sehingga 3 – 5 angka sebulan. Yang penting rajin berusaha dan tidak cepat putus asa. Anda hanya perlukan hp dan internet untuk jana pendapatan dari rumah.

Jadi tunggu apa lagi, hubungi saya untuk dapatkan vitamin shaklee yang bersesuaian dengan anda.

Senarai ejen shaklee di bawah group kami

📲0138568620

(Visited 59 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge