Ejen Shaklee Sabah diperlukan | cara daftar ahli shaklee

Ingin menjana pendapatan di rumah??Ingin menikmati BONUS 2 angka, 3 angka, 4 atau 5 angka setiap bulan?? Ingin menjadi ejen shaklee Sabah??

Terbuka kepada Penguna-pengguna Shaklee dan juga semua rakyat Malaysia tidak kira yang sudah bekerja, pelajar atau surirumah yang mahu memiliki bisnes sendiri sama ada secara part-time atau full-time.


[KEISTIMEWAAN APABILA ANDA MENJADI AHLI/PENGEDAR SHAKLEE]


✅ Menikmati kehebatan dan keberkesanan produk Shaklee dan sihat sentiasa. Shaklee adalah jenama terkenal dan berkualiti daripada Amerika Syarikat.

Menggunakan produk Shaklee sambil mendapat pulangan wang anda. Mampu milik dengan hanya membeli produk berdasarkan harga ahli disamping menjana pendapatan.

✅Membantu ahli keluarga, saudara-mara terdekat yang ingin membeli produk Shaklee dengan harga ahli, dan anda mendapat bonus dari Shaklee dengan UV(point) anda.

✅Tidak perlu maintain UV(point) sekiranya untuk kegunaan sendiri sahaja.

✅Memiliki ruang menjana pendapatan sampingan melalui produk Shaklee yang sememangnya hebat. Menikmati BONUS 2 angka, 3 angka, 4 atau 5 angka atas pilihan anda sendiri.

✅Modal dan risiko yang rendah. Yuran pendaftaran hanya RM69 seumur hidup. Tiada yuran bulanan atau yuran tahunan.

✅Sistem online & penghantaran yang mudah. Tidak perlu simpan stok, tidak perlu beratur panjang & tidak perlu ke pejabat pos untuk hantar kepada pelanggan. Buat pesanan online dan Shaklee akan uruskan packing dan penghantaran kepada pelanggan. Mudah & jimat.

✅Bonus point atas setiap pembelian. Untuk setiap pembelian produk, anda akan mendapat bonus point yang akan di bayar dengan tunai pada setiap bulan. Hanya untuk pengedar Shaklee berdaftar.

Bonus yang lumayan, anda akan menerima sekurang-kurangnya 2 bonus :

🔹Untuk hasil jualan- untung runcit (sehingga 30%)

🔹Bonus daripada Shaklee (sehingga 21%)

✅Selain itu bagi yang cemerlang, anda juga akan menerima:

1. Subsidi kereta

2. Pakej Umrah/ Percutian

3. Bonus kepimpinan

✅Promosi bulanan khas untuk Pengedar, anda juga layak mendapat promosi bulanan untuk produk terpilih yang di tawarkan oleh Shaklee.

✅Cara Menjana Income Tambahan yang Terbaik. Sesuai untuk suri rumah, pelajar atau yang berkerjaya. Tidak ambil banyak masa anda dan tidak perlu modal besar.

KENAPA ANDA PERLU JOIN TEAM HEBAT KAMI?

✔️Bersama-sama dengan kami di Group #KAMISIDHEBAT di bawah susur galur team #OMSSIDHEBAT dan #OURSHAKLEEFAMILY yang sentiasa memberikan support 24/7 bukan sahaja dari segi biz tetapi juga dalam memperbaiki kehidupan seharian.

✔️Bimbingan tentang produk, strategi bisnes dan motivasi disediakan secara online dan offline, mengikut keselesaan dan masa anda.

✔️kami akan guide & coach anda sehingga betul2 berjaya.. Tapi kena ada semangat yang kuat..tahan tukul dan hati kental..

✔️upline yang super hebat yang akan sentiasa tolong especially bab2 nak ambik stok (bagi yang xda transport mau p branch)

✔️keluarga Shaklee yang super AWESOME

JANGAN LEPASKAN PELUANG.. JOIN TEAM HEBAT KAMI SEKARANG‼️

Anda akan menikmati banyak kelebihan bersama Shaklee. Yang paling jelas adalah 3C-CASH, CAR & CONVENTION. Selain Cash Bonus setiap bulan, Shaklee juga menawarkan Car Bonus Incentive berbentuk cash kepada leaders dan juga Convention bertaraf 5 dan 6 bintang secara percuma kepada ahli-ahlinya yang layak. Dan kepada yang beragama Islam, setiap tahun ahli Shaklee berpeluang menunaikan Umrah secara percuma jika memenuhi syarat yang ditetapkan.

DAFTAR KEAHLIAN ANDA SEKARANG DENGAN SAYA..MUDAH SAJA.. Anda hanya perlu mengisi details di bawah dan sertakan wang RM69 untuk bayaran keahlian SEUMUR HIDUP!!

  • Nama:
  • No. KP:
  • Alamat surat menyurat:
  • Email:
  • No. HP:

(Sekiranya sudah berkahwin)

  • Nama suami /isteri:
  • No. KP suami /isteri:

(Untuk tujuan pembayaran bonus)

  • Nama bank:
  • No. Akaun bank:

(Visited 167 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge